Notebook

Smart Fun Casual Look (my kinda version) by Ravi Agustiana

by @onmezzo Post date: 05/09/2018

Hello guys!

I’m back as I promised to you to tell how I dress up when I have something to do for business.

Sebenernya gak bisnis bisnis banget sih, what I mean is aku tuh sering banget unpredictable untuk pergi kemana atau tiba-tiba ada meeting mendadak. Urggh. Kan kadang kita suka unprepared biasanya sih tentang baju.

Ok, sedikit tips dari aku buat temen temen yang punya aktifitas banyak tapi suka un-predictable jadwalnya mungkin bisa menghindari untuk pake ripped jeans. Bukannya ga boleh pake. Cuma pengalaman pribadi aja. Jadi suatu ketika aku lagi ada banyak kegiatan diluar, sampe lupa bahwasanyaaaaa nanti malem itu ada kondangan. Hahaha! Terus lagi pake ripped jeans. I was so regretting by wearing a ripped jeans that day. Sampe akhirnya beli celana. Terlepas apapun dresscodenya, buat aku smart casual look emang paling ok buat di pake kalau kalian ada kegiatan dari pagi sampe sore.

Kemarin bener aja kejadian, ada meeting mendadak setelah semalemnya abis ke acara Birthday-sleep-over-Party of my bestie, Chiantygunawan di Monopoli Hotel. Luckily I brought my blazer for her birthday party. But still the look is casual because I wear my new shoes from Wakai GYOU. Seriously these shoes are amazing. I love the way I wear it very quick, gampang banget kaya pake kaos kaki. And it’s so light. Ringan banget.

Sepatu jenis shock shoes ini juga bisa dipake tanpa atau pake kaos kaki juga sih, but I recently wear it without socks.

And by the way, you can find these pairs of Wakai GYOU on OnMezzo.com.

Also the good news is On Mezzo, as The Official Online store for shoes brands such as; Wakai, Keds, Paul Frank, Sperry and more is going to be launched officially this month but you can still purchase some of the brands on OnMezzo.com + don’t forget to follow their instagram here: @mezzo.id for more update about it.

So, do you guys like my version of Smart Fun Casual look? Tell me on the comment section below or you can find me on my Instagram: HERE.

XOXO!
special thanks to bad gal Lulut who took these pictures!

Source : http://raviagustiana.blogspot.com/2018/09/smart-fun-casual-look-my-kinda-version.html
Images and photos are courtesy of Ravi Agustiana

Produk terkait

Lihat Semua  

NEXT ARTICLE

Artikel Terkait

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *